اول از هر چیز این عید سعید رو به شما تبریک می گم. امیدوارم روز عید خوبی رو گذرونده باشین.
اما عید در ایران و به تبعه از آن در جناح، امروز شنبه ( ۱۳۸۸/۹/۷ ) یک روز پس از عید حاجیان در عربستان جشن گرفته شد. حدودای ساعت ۷:۱۵ صبح امروز نماز عید برگزار شد. پس از آن خطبه ای در مورد این عید و قربانی کردن نفس پلید را از زیباترین قربانی کردن ها بر شمرد. همچنین از زیبایی های چنین روزی گفتند.
اما پس از آن جماعت با هم سلام کردن و عید را به یک دیگر تبریک گفتن و حلال بودی می کردند. بعد از آن نیز همه به طرف خاکستان جناح رفتن و برای رفتگان فاتحه و دعا خواندند. در ادامه نیز هر کدام به خانه های اقوام رفتند و از خوردنی های مختلفی که در اینجا غذاهای لذیذی از جمله ?ته چین گوشت – حلیم و… نوش جان کردند. بعد هم جوانان در شهر می گشتند و در گوشه و جای جای شهر شاهد دید و بازدید مردم و همچنین عیدی جمع کردن بچه ها بودیم.

عکس (کیفیت کم عکس به خاطر این است که از دوربین موبایل است ):



بسم الله الرحمن الرحیم
دیروز با آغاز بانگ الله اکبر از مناره مسجد جامع گروه گروه و دسته به دسته از مردم به طرف این مکان مقدس براه افتادند و با زمزمه ی لفظ جلال الله اکبر انرژی بیشتری میگرفتند
با اینکه بوسیدن و بغل کردن از طرف مسئولین نماز جمعه و بهداشت عامل انتقال آنفولانزا نوع A معرفی شده بود . مردم با صمیمیتی دوچندان از یکدیگر طلب حلالیت میکردند .
با پایان نماز عید . مردم به طرف آرامگاه ازدسترفتگان خود حرکت و با ادای فاتحه به دیدارو تبریک خود ادامه دادند .
کم کم به جمعیت انبوه افزوده میشد . تا آنجا که مردم با تمام شدن حلقه خویش و اقوام به دعا برای مردگان پرداخته و بعد از آن به طرف خانه های کسانی رفتند که معمولا در روز عید با غذاهای لذیذی از مردم خویشاوند خود پذیرایی میکنند .
بچه های کوچک از همان اول صبح در حال جمع آوری عیدی بودند که البته ما در آخر به آنان پرداخته اییم
بس ۳تا عکس؟ >:(
همراه عکسهای من می شه ۵ تا.? ;D ( من عکس کمی گذاشتم چون دوربین عکاسی در دسترس نبود و با موبایل گرفتم )