سایت جناح آنلاین به عنوان اولین سایت خبری برای جناح و همچنین پر بازدید کننده ترین وب سایت خبری در سطح شهرستان می باشد. این اصل بر هیچ کس پوشیده نیست . با مدیریت این سایت به صورت انجمنی فضایی برای طرح نظر کاربران فراهم ساخته است. طرح نظر برای کاربر نه این که بد می باشد بلکه در خور خود خوب می باشد و می توان از نظرات دیگران نیز بهره و مشورت برد.

اما جای سوال است که آیا هر نظری باید در فضای مجازی باشد یا نه ؟ اگر باشد فضای احترام نقض می شود و اگر هم نباشد آزادی بیان و دموکراسی نقض می شود. حال باید چه کرد ؟ فضای ادب و احترام بهتر است یا آزادی بیان ؟ کدام یک ؟
البته می توان آزادی بیان به همراه ادب و احترام داشت و ادب و احترام ، هیچ گونه آزادی بیان را نقض نمی کند ولی آزادی مطلق بیان حتما فضای ادب و احترام را نقض می کند. البته به این اصل نیز باید توجه داشت : ((? آزادی بیان ، نه آزادی دهان ))

به عقیده بنده و شاید عموم مردم در ایراد نظر ابتدا باید حرمت ها نگه داشته شود. توهین و بی احترامی و ... نباشد و سپس آزادی بیان باشد . یعنی آزادی بیان زیر سایه ی احترام باشد.

متاسفانه از مطالب گذشته تا به حال سایت دیدم ، بعضی از نظرات فضای ادب و احترام را مختل نموده است. با هر لحن و بیانی هر کاربری به کاربر دیگر یا شخص دیگر پاسخ یا مورد اتهام قرار داده ، جبهه گیری های خاصی گرفته شده ، بعضی از افراد مورد تهمت هایی قرار گرفته شده اند که اکثر آن ها بی پایه و اساس اند. به نظر شما در سایتی که این همه بازدید کننده دارد و پسوند نام شهری که خود را پیشانی فرهنگ هرمزگان می دانند را یدک می کشد، آیا زیبنده است که در نظرات? آن از تهمت ها و? کلمات رکیک استفاده شده باشد ؟ به نظر شما اگر نظرات ناراحت کننده حذف می شد این سایت بازدید کننده و محبوبیت بیشتری نداشت ؟ البته ناگفته نماند ، در بعضی از موارد هیئت مدیره حذف یا ویرایش نموده که اسناد آن موجود است ولی به نظر شما هیئت مدیره سایت آیا این قدر ویرایش کافی است و در نظرات کاربران کلمات رکیک وجود ندارد ؟ آیا فکر نمی کنید هنوز بعضی از کلمات در نظرات وجود دارد که نیازمند به ویرایش یا حذف می باشد ؟?