سخنگوی مجلس موسسان تدوین قانون اساسی مصر از نهایی شدن پیش‌نویس قانون اساسی جدید این کشور طی چند هفته آینده خبر داد.


به گزارش پایگاه خبری «اجیپت ایندیپندنت»، «وحید عبدالمجید» در اظهاراتی اعلام کرد که اولین پیش‌نویس قانون اساسی جدید مصر تا 45 روز دیگر کامل خواهد شد.


وی افزود: این پیش‌نویس با انتقاداتی از سوی احزاب مختلف جامعه روبرو خواهد شد. اما به همه اطمینان می‌دهیم که در این قانون اساسی نقطه‌نظرات کلیه گروه‌ها لحاظ شده است.


وی در ادامه تصریح کرد که فصل مربوط به آزادی‌های فردی تقریباً کامل شده است و فقط موارد مرتبط با آزادی زنان باقیمانده است که نیاز به برخی اصلاحات دارد.


عبدالمجید همچنین اشاره کرد که رای اکثریت اعضا بر این است که در قانون اساسی جدید دادگاه نظامی زیر مجموعه دادگاه عمومی قرار گیرد.


وی افزود: هرچند که این پیش‌نویس ممکن است کامل نباشد اما مطمئناً بهتر از قانون اساسی 1971 خواهد بود.

منبع: اخبار جهان اسلامwww.islamworldnews.com