به گزارش جناح آنلاین . در اولین ساعات غروب روز جمعه لرزش و صدای ترسناکی شهر جناح را لرزانده و عده ایی از مردم را نگران کرد .
طبق اعلام مسئولین در نماز جمعه دیروز اطلاع رسانی دقیق این عملیات و حتی ساعت دقیق انفجار در مسجد جامع اعلام شده است . تنها برخی افراد که هیچ اطلاعی نداشته یا در نماز جمعه حضور نداشته اند تا مدتی سردرگم بودند که الان با اطلاع رسانی ها مشکلات مرتفع گردیده است .
این انفجارها توسط شرکت نمک صنعتی و خوراکی به ریاست حاج منصور عباسی در کوه نمکی و کماخون(komakhon) جناح انجام میپذیرد .
کماخون از مکانهای آبگیر در قسمت شمال غربی شهر جناح قرار دارد که همواره در گذشته بخاطر وجود حیوانات مورد توجه شکارچیان و در حال حاضر به علت وجود معادن غنی سنگ و گچ مورد توجه ویژه صنعت کاران قرار گرفته است .

یک رزی اشتم کوه نمکی کار خوبی شن کرده.
:s_good: