فرماندار شهرستان بستک از بررسی مسایل و مشکلات شهرستان بستک با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور خبر داد.

Image

به گزارش روابط عمومی? فرمانداری بستک، معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این نشست که با حضورجمعی از مسوولان برگزار شد، اظهار داشت: گرایش عمومی همه ما خدمت رسانی بیشتر و کمک به توسعه نقاط مختلف کشوراز جمله شهرستان بستک است که این تلاش ها قابل ارج نهادن و مقدس است.

مسعود سلطانی فر با بیان اینکه با محدودیت هایی مواجه بودیم اما امروز بار محدودیت ها کاهش یافته، ادامه داد: باید با فعال کردن بخش تولید در راستای تقویت هر چه بیشتر اقتصاد گام برداریم و معضل بیکاری را حل نماییم.
? وی افزود: امیدواریم که با فضای جدید ایجاد شده تثبیت قیمت ارز، شاهد کاهش هشت تا 10 درصدی نرخ تورم باشیم.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، با اشاره به اجرای فاز بعدی هدفمندی یارانه ها، تصریح کرد: تلاش بر این است که در مرحله اول با خوداظهاری و در مرحله بعد با مشخص کردن سطح درآمدهای خانوارها، یارانه ها راعادلانه تر و هدفمندتر توزیع کنیم.

وی? با تاکید بر رشد و توسعه هر چه بیشتر تولید در کشور گفت: طرحهای زودبازده ای که بیکاران را بدهکار کند، قبول نداریم.

سلطانی فر تاکید کرد: تمام مشکلات شهرستان بستک را به وزارتخانه های ذیربط منتقل و پیگیری خواهم کرد.

فرماندار شهرستان بستک نیز در این جلسه، برکات سفرهای استانی حضور بالاترین مقام اجرایی کشور در بین مردم هرمزگان و حضور وزیران و معاونین دولت در? شهرستانهای استان را آشنایی با مشکلات مردم از نزدیک? دانست.

محمد مشتاق زاده ادامه داد: این سفرها بستری مناسب و گامی بزرگ برای شناسایی نیازهای واقعی هر منطقه و اقدام برای تامین آنهاست.

وی در این روز ساماندهی وضعیت جاده ها شامل آسفالت، تعریض، شانه سازی، ابنیه فنی و حذف نقاط حادثه خیز ، انتقال آب دریا از چارک، تکمیل پروژه های نیمه تمام شامل بیمارستان، سالن های ورزشی و پروژه های آب و فاضلاب ، جذب سرمایه گذاران از طریق بسته های ویژه برای تشویق سرمایه گذاران و تسهیل مسیر برای اخذ مجوز و خدمات لازم و دسترسی به دریا از طریق راه خور در شهرستان بستک را خواستار شد.

فرماندار شهرستان بستک همچنین افزایش سقف و تعداد تسهیلات و تسریع? در پرداخت تسهیلات به زلزله زدگان? را از مهمترین خواسته های مردم شهرستان بستک عنوان نمود.

گفتنی است ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، دیدار با 2 خانواده زلزله زده بستک، بازدید از 2 آثار تاریخی و دیدار مردمی از دیگر برنامه های سفر معاوت رییس جمهور به شهرستان بستک بود.