جناح آنلاین » این تاپیک برای ارائه نظرات شما در مورد "
جوابیه تفصیلی محمدعلی رضایی پیرامون مسائل راه خور و شهرک مروارید" (
قسمت اول -
قسمت دوم) ایجاد شده است.
لطفا در ارائه نظرات و سوالاتتان به عدم توهین و تحقیر دیگران و همچنین سازنده بودن انتقاد خود توجه کنید.
باتشکر
نظرات (۲۰)
رضایی بگید یه وقت افشاگری بیشتر نکنی مامجبورمیشیم ازشهر فرار کنیم ها :)
همش حرفایی که همش توی شبنامه ها ضدشورا گفته توی مناظره هم گفته ولی مردم هیچوقت قبول نکردن و بازم به شورا رای دادن
ایشان قاضی نیستند که ازاول تا اخرش همه روخیانتکارمیخانن
مردم بارای تایین میکنن کی خیانتکاره کی خدمتکار
مدیرای سایت شما وقتی یه کاربرعادی میاد همین چیزایی که اقای رضایی به بعضی شخصیتا نسبت داده توهین میکنه سریع حذف میکنید ول ببنید که اقای رضایی توی این متن چقدر به همه توهین کرده و روی همه لقب گذاشته چراحذف نمیکنین؟
من وقتی متن اقای رضایی روخوندم بعضی نظرات داخل سایت و جناح83 یادم اومدکه درش همش توهین شده بود
مردم اگه 16 ساله دارن فریب یه نفر رو میخورن مگه گاو هستن؟ شعور ندارن؟ یاشما بی شعور فرضشون کردی؟ اینکه شما همیشه فکر میکنی همه مردم فریبخورده یک نفرهستن توهم ذهن شمااست
این متن همش توهین به مردم جناحه
بهرام یه متنی نوشته ولی میبینیم ازاول تااخرش به مدنی گیرداده چون مشکل رضایی اینه همیشه فکرمیکنه که مدنی داره براش دسیسه میچینه.ضدش کار میکنه .متاسفنه همه تحلیلای اشتباه رضایی ازهمین توهم شروع میشن
دوست عزیز جناب"دانا" در مورد گذاشتن یا نگذاشتن این مطلب در سایت یک سری بحث ها و نظرات بین اعضا هیئت مدیره رد و بدل شد.نتیجتا تصمیم بر این شد که این مطلب مانند دیگر مطالب مهم? تیتر سایت گردد و از آنجایی که برداشت برای عموم آزاد است و نویسنده ی مطلب نیز مشخص می باشد پس کلیه ی مسئولیت ها بر عهده ی نویسنده خواهد بود و سایت جناح آنلاین صرفا برای رسانیدن این مبحث به مردم رسالت خویش را بدون سانسور در مطلب(برای تنویر اذهان عمومی) انجام داده است.حال اگر توهینی برداشت شود یا برعکس به خود نویسنده مربوط است.
هدف ما این است که مردم از این سردرگمی در اموراتی که مستقیما به آنها ربط دارد رها شوند تا بتوانند خودشان تصمیم بگیرند نه برایشان تصمیم گرفته شود.و اگر این تریبون و فشار مردم بتواند آقای مدنی و آقای رضایی را برای مباحثه به پای یک میز عمومی بکشاند تا هر دو نفر مستقیما با سوالات مردم روبرو شوند کار مثبتی حداقل برای باز کردن ذهن مردم در موضوعات اختلافی انجام داده است و البته اگر قرار باشد فرضا در مسجد جامع برگزار شود(به نظرم) نیازمند مجوز بخشداری خواهد بود.
مهم افکار عمومی است و مسلما ما نمی خواهیم میدان بازی آقای مدنی و آقای رضایی باشیم که یکی توپ رابه زمین دیگری و آن یکی نیز توپ را به زمین این یکی شوت کند و همدیگر را دروغ گو و .... خطاب کنند که این کار فقط به بازی گرفتن افکار عمومی می انجامد که تماشاگر این بازی اند وبس.پس گذاشتن مطالب دوجانبه(رضایی و مدنی) روزنه ای است برای پاسخگو بودن هر دو نفر در یک مکان و یک زمان برای مردم. و من الله التوفیق
تو این نوشته چند بار مردم رو مسخره کرده اید"مسولین به خاطر اینکه مردمٰ به چنین شورایی را انتخاب کردند به ما میخندند!!!!"
شما به شعور مردم در 12 سال توهین میکنید؟؟؟/
اینکه میگه چندساله داره خیانت میشه ولی مردم نمیفهمن و خبر ندارن توهین بزرگ به شعور مردمه
این صحبتاکه باراول نیست مطرح میشه و سی بار دیگه حتی شب انتخابات شورا گفته شده ولی مردم میفهمن که کی راس میگه کی دروغ. شمامتاسفام که مردم رو نااگاه فرض میکنید این مردم اینقدراگاه اند که مو رو از ماست میکشن بیرون و اینونشون دادن
جالبه تا حالامدنی توی این سایت درباره رضایی چیزی نگفته الان که اینطورشد و این همه رضایی پشت سرش حرف زده باید بهش تریبون کامل داده بشه که صحبتهاش روبگه
البته من ارزومه که مناظره برگزارشه
اما در ادامه گفته هام اینکه بله از این ناآگاهی ساختن استفاده می کنند و یادمان می آید که دوران انتخابات چند سال قبل شعاری زیبا بود که انتخابات سالم انتخابات همراه با آگاهیست. و هر کسی که ذهنش مثل شما مریض نبود این شعار را توهین تلقی نمیکرد و عقل سالم آگاهی را مقابل نفهمی قرار نمیدهد که متاسفانه شما قرار میدهید.
این را هم بگویم که من نکته منفی مصاحبه آقای رضایی را همین تند نویسی و عدم مراعات در نوشتنشان میدانم، اما آیا فقط در کل جوابیه این مسائل مطرح شده؟ نکته جالب این است که شما با به حاشیه کشاندن و بحث سر این مسائل میخواهید کل بحث تا یک ماه دیگر همه اش بر این موضوع توهین و نفهم و نفهم بازی بگذرد. در صورتی که اگر هدفتان انحراف ذهن مردم و خفه و مخفی کردن سوالات مطرح شده در جوابیه نبود، اینقدر بر روی این موضوع مانور نمی دادید. بهتر بگویم سیاست بچه گانه ای را در پیش گرفته اید و شما هستید که با اینکارتان میخواهید به مردم بگویید شما نفهمید و ما با اینکارمان کاری خواهیم کرد که هر چه سوال مطرح شده را بریزید دور و ذهنتان بر این موضوع یا بهتر بگویم بازی منعطف شود. ولی کور خوانده اید الحمدلله.
و این را هم بگویم با تلقین "مردم نفهم" نیایید خون مردم را به جوش بیاورید و به اهدافتان برسید. رسیدن به هدف حق، روشن و شفاف سازی مسائل است. شما سعیتان بکنید از کاه کوه بسازید و در جهالت بمانید ولی بدانید بزرگنمایی این چنینی که تلقین و هیپنوتزیم مردم بیشتر به شمار میرود راه ابلیسیست و نه انسانی.
اگر واقعا هدفتان این نیست و تمامی نوشته هایم تهمت و سوء ظن من به شماست با امید به اینکه تعصب باعث نشده باشد متن را کامل نخوانده باشید و با این حال نظر داده باشید، این مسئله را مطرح کردید و به سمع و نظر همگان رسید به نظرم کافیست،بیایید بقیه قسمت ها کاوش و تحلیل فرمائید. مسائلی که دست خیلی ها در آن است. من هم نه طرفدار رضاییم و نه مدنی، بلکه طرفدار حق که شاید هیچ کدام از اینها نباشند و شاید هر دو. شاید هم در تعادلی از این دو.
لطفا همگی آمین بگویید تا نماینده خداوند در سایت حضور دارند.?
کلید در دوزخ است آن نماز که در چشم مردم گزاری دراز
راستی من نمیدونستم که ابوی شما در همه جا حضور ندارند، وگرنه جانمازم را? در یک قدمی ایشان همیشه پهن میکردم تا شاید گوشه چشمی به ما هم داشته باشند.
ضمنا عالم بی عمل به چه ماند زنبور بی عسل. کسی که نماز بخواند و نداند چنین تهمتی چه گناهی را برای وی دارد، کیفیت نمازش بر همه روشن است.
ولی متاسفم که کار به کجاها کشیده و از چه ابزاری برای نیات خود استفاده میکنید.
راه بحث منطقی این حرفها نیست، عزیز.
بله آفتاب همیشه پشت ابر نمیمونه و حقایق گفته شده هم برای خیلیا تلخه.ولی فقط شاید این متن که در مقایسه با تهمت هایی که به رضایی زده شده نرم هم گفته شده ، حداقل دست از تهمت و افترا بردارن? هی زمین زمین نکنن!
پول خیر آب میستان هم خیران محترم حاجیان عباسی پرداخت کردند امیدوارم خداوند روز بروز به مالشان بیفزاید حتی یک بار هم منتش نگذاشتند هر چند اونموقع هم رضایی میخواسته نذاره بیاد و به امید آب محرم بشینه که تازه سال قبل به جاهای اولیش رسیده و اونجا نتونسته سر این مردم شریف و نماینده هاشون رو شیره بماله
هیچ احد الناسی نگفته راه خور به درد نمیخوره بلکه از زمان های قدیم مورد استفاده بوده بعد اهمیتش برهمه آشکار بوده و هست فقط به خاطر گول خوردن مردم از یک شخص این همه سال به عقب افتاده آفتاب تازه در اومده
بند اولت که هیچ.بند بعدی:
خیرین که معلوم بر ما منت نمیذارن.اجرشون هم با خدا.ولی پول هنگفتی که واسه آب ما همون زمان اومد و کسی به روش هم نیاوورد چی میگی؟وگرنه همون پول خیر الان بالای 20 تا خونه خیلی خوب میشد واسه جوونای تنگدست درست کرد.
بند بعدی:
حتما خیلی جوونی.یادت نیست اون زمان.حتی ادمای به ظاهر تحصیل کردمون هم میگفتن چه برسه به کسای دیگه.تازه همین چهار سال پیش همنن عزیزان شما میگفتن ما راه گوده براتون باز کردیم دیگه راه خور برای چی میخواین!!!! پس دیگه خواهشا لج و لج بازی رو کنار بذار.یه خورده در مورد کسی که شب و روز زندگیش رو واسه این راه گذاشته منصف باش.
خسته نشدی ؟؟؟؟!!!!!جناحیها فرق آدم دورو منفعت طلب و... رو باآدم صادق میدونند.
چند بار میخوای خودت روضایع کنی؟؟؟دیگه بسه. :sorry: