غذارا با ميوه آغاز نماييد

خداوند بزرگ (جل جلاله) درقرآن پاک، خوردن میوه را برگوشت مقدم داشته است: {وَفَاكِهَةٍ مِمَّا يَتَخَيَّرُونَ وَلَحْمِ طَيْرٍ مِمَّا يَشْتَهُونَ}[سورةالواقعة:20-21]
و ميوه كه از هر نوع خواهند انتخاب کنند، و ازگوشت مرغان که مایلند.

{وَأَمْدَدْنَاهُمْ بِفَاكِهَةٍ وَلَحْمٍ مِمَّا يَشْتَهُونَ}[الطور:22]
وبربهشتیان ازهرنوع میوه وگوشت که مایل باشند بیفزاییم.

پیامبر بزرگوار اسلام (صلى الله عليه وسلم) فرموده اند:" اگر کسی ازشما خواست افطار کند پس با خرما افطار کند زیرا این کار برای او برکت خواهد داشت".
خوردن میوه قبل از وعده های غذایی در برگیرندهء فوائد بسیاریست. میوه دارای موادقندی ساده و سهل الهضم بوده که به سرعت جذب بدن میشود. زیرا امعاء این موادقندی ساده را در مدت بسیار کوتاه (که از چند دقیقه تجاوز نمیکند) جذب می نماید و موجب برطرف شدن عوارض گرسنگی و نیاز بدن به موادقندی میشود.
اگرکسی معده اش را از انواع مختلف غذاها انباشته کند حداقل 3 ساعت طول میکشد تا موادقندی موجود در غذا جذب بدن شود و عوارض گرسنگی نزد این افراد طولانی‌تر میگردد. موادقندی ساده علاوه برسهل الهضم بودن، منبع انرژی مناسب برای تمام سلول های بدن میباشد. سلول های دیوارهء امعاء ازجملهء سلول های هستند که موادقندی را بسرعت استفاده مینمایند. پرز های امعاء پس از دریافت موادقندی آمادگی پیدا میکنند تا وظیفه خود را در جذب سائر موادغذائی مفید به نحو احسن انجام دهند.
شاید یکی از حکمت های تقدم میوه بر سائر غذا همین نکته باشد



منبع :ماهنامه نوار اسلام