۲۶ام دى ۱۳۹۰، ۰:۳۸
نامه با تیتر "اهل سنت و نقش راهبردی در توسعه ملی" در تاریخ 09 مهر 1390
نامه به رهبری در قالب فراکسیون اهل سنت مجلس :
![[عکس: d4b4f1b8697a748cc19610f973a48dd7.jpeg]](http://janahia.persiangig.com/motafareghe/d4b4f1b8697a748cc19610f973a48dd7.jpeg)
نامه به رییس جمهور :
نقل قول:یکی از محورهای اساسی که در تشکیل حکومتها مورد توجه خاص قرار میگیرد و نمونههایی از آن در شرایط حاضر جهان نیز قابل مشاهده است، نظر حداکثری یک ملت برای به ثمر رسانیدن یک تصمیم عمومی است که در آینده آن ملت را بر مبنای آن به پیش میبرد و فراز و فرودها را با تکیه بر آن طی میکند.
انقلاب اسلامی ایران بر پایه یک عزم مشترک میان مردم در سراسر کشور با هر دین و مذهبی شکل گرفت و چون مردم بخش بزرگی از آنچه بدان ایمان داشتند را در کلام امام امت میدیدند، دل به دریای خروشانی سپردند که اکنون در سی و سه سالگی خود نیازمند به نگاهی به گذشته و درس گرفتن از آن برای آینده است.
ویژگیهای اقلیمی و سرزمینی ایران بهگونهای است که میتوان گفت بسیاری از مرزهای استانهای مرزی را اهل سنت غیور کشورمان مرزبانی میکنند و در این نواحی مستقرهستند و امرار معاش خود را از ظرفیتهای مرزی میکنند.
یکی از تهدیدهای جدی دشمن نیز اثرگذاری بر این قومیتها و مذهبها مستقر در مرزها برای ناامن جلوه دادن کشور و ایجاد گسست در میان لایههای مختلف مردم ایران است تا بهوسیله آن بتواند مدل دیرینهای را که برای کشورمان طراحی کرده است را به مرحله اجرا درآورد، بهعنوان مثال میتوان به حمایت از جریان ریگی در مرز استان سیستان و بلوچستان و یا پژاک در مرز استان کردستان و کرمانشاه نام برد.
پرسشی که مطرح است این است که به واقع باید با این شکل از تهدید چگونه رفتار کرد و مسئولیت سازمانها و نهادهای مختلف در اینباره چیست و چگونه میتوان تهدید در این حوزه را دفع کرد.
اهل سنت ایران اسلامی یکی از ظرفیتهای بزرگی است که برخلاف سرمایهگذاری بیاندازه دشمنان انقلاب، هرگز سابقهای از همراهی با دشمن را نداشته و با هوشیاری و ظرافت ویژهای همیشه در مسیر منافع عمومی ملت یکپارچه ایران گام برداشته و صحنههای بینظیری از این همدلی را به نمایشگذارده است.
بر این اساس تشدید خدمترسانی در مناطق مرزی با هدف خلق همگرایی هر چه بیشتر میان مردم یکی از این اقدامهای ارزنده است که میتواند ضمن دفع تهدید به مدلی برای اثبات حقانیت ایران اسلامی و نظام جمهوری اسلامی بدل شود و در عرصه جهانی نیز دست بالا را در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار دهد که منافع گروهها و قومیتهای مختلف کشور را به رسمیت میشناسد.
از دیگر سو از آن جا که بسیاری از کشورهای اسلامی دارای بافت جمعیتی اهل سنت هستند، خدمت جانانه به ایرانیان اهل سنت درون کشورمان میتواند موجب شود که این کشورها نیز با تأسی به این اقدام جمهوری اسلامی، حقوق مردم کشورشان را به رسمیت شناخته و همین طور به اقلیت شیعه در کشورهایشان حقوق برابر دهند و این مدل به زیبایی میتواند ارتقای جهان اسلام در بعدهای مختلف سیاسی و اجتماعی را موجب شود.
توسعه فعالیتهای مرزی، افزایش اعتماد در مرزها، توسعه سواحل و ارتقای سطح معیشت مردم ساکن در جوار دریاها، استقرار صنایع بزرگ در مناطق مرزی و کمک به اشتغال و پیشرفت این مناطق از جمله امور ارزندهای است که میتواند کشور را به سوی رشد سوق داده و ایران را در بهرهمندی از استعدادهایش در اختیار همه مردم بزرگ ایران قرار دهد./
نامه به رهبری در قالب فراکسیون اهل سنت مجلس :
![[عکس: d4b4f1b8697a748cc19610f973a48dd7.jpeg]](http://janahia.persiangig.com/motafareghe/d4b4f1b8697a748cc19610f973a48dd7.jpeg)
نامه به رییس جمهور :
![[عکس: islahweb1320591034_0.jpg]](http://janahia.persiangig.com/sheikh/islahweb1320591034_0.jpg)