چکیده سخنرانی وی بدین شرح است:
* مهمترین دستاورد این دوره یک سال و ده ماه ایجاد همدلی و همبستگی بین آحاد مردم بوده تا هر کسی با هر نظر و عقیده و جناحی که نگاه خدمت دارد بتواند صادقانه به مردم خدمت کند.
* در این مدت کوتاه و با وجود شرایط اقتصادی خاص کشور ، مصمم هستیم با برنامه ریزی بلندمدت پیگیر پیشرفت منطقه غرب استان باشیم.
* یکی از برنامه های اصلی ما برای پیشرفت جناح و کل منطقه ، احداث جاده خور جناح بوده که با تصویب اعتبار بیست میلیارد تومانی جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری قرار گرفت.
* با آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه پیگیر تخصیص اعتبار شدیم که در مرحله اول تنها دو میلیارد تومان اعتبار تخصیص پیدا کرده بود اما با پیگیری انجام شده و مذاکرات زیاد، مقرر شد ده میلیارد برای سال ۹۷ و ده میلیارد تومان سال ۹۸ تخصیص پیدا کند.
* گازرسانی به استان هرمزگان جزو اولویتهای ما و از برنامه های شرکت ملی گاز است.
* یکی از برنامه ها برای توسعه پایدار منطقه ، بحث آبرسانی پایدار است.
* از اواخر سال ۹۶ استارت پروژه آبرسانی از بندر چارک به جناح و بستک انجام شد که با تخصیص اعتبار بخشهایی از آن نیز انجام شده است.
* بزودی نمایندگی نظام مهندسی کشاورزی در شهر جناح افتتاح خواهد شد.
* ناحیه صنعتی جناح نیز باید پیگیری شود تا صنایع مختلف متمرکز شوند.
* پیگیری دوشهر هنگویه و کوهیج از جمله اثرات ارتباط صمیمانه و نزدیک نماینده با وزراست که با یاری خدا انجام شد.
* برای تکمیل بزرگراه بندرلنگه-پارسیان از کریدور جنوب فقط شصت میلیارد تومان مصوب شده بود که در سفر ریاست جمهوری سیصد میلیارد تومان مصوب شد و کلنگ زنی آن انجام نیز شده است.
.jpg)
*عکس از کانال روابط عمومی نماینده غرب هرمزگان