دو صعود کوهنوردان جناحی به یاد مسعود علی نیا و جانباختگان انفجار بندرعباس

این برنامه شامل دو صعود به دو قله مرتفع استان کرمان بود
به گزارش جناح آنلاین تیم کوهنوردی پرگان جناح متشکل از عبدالکریم ارجمندی ، سام کهن ، محمد پدوار ، عبدالله خشمین ، علی شرفزاد ، علی صابر و کامران باددست موفق شدند طی یک برنامه سه روزه و در قالب صعودهای بهاره خود دو قله مرتفع بالای ۴۰۰۰ متر استان کرمان را به یاد کوهنورد فقید بستکی مسعود علینیا و همچنین جانباختگان حادثه انفجار دلخراش بندرعباس فتح کنند.
کوهنوردان جناحی در این برنامه ابتدا به قله لاله زار با ارتفاع ۴۳۷۵ متر و سپس به قله هزار، چهارمین قله مرتفع ایران، با ارتفاع ۴۵۰۱ متر صعود کردند.
تیم پرگان جناح در این برنامه پس از صعود به قله زیبا و مرتفع لاله زار با ارتفاع ۴۳۷۵ متر، در یک حرکت انسان دوستانه برنامه صعود خود به دو قله استان کرمان را به ارواح پاک جانباختگان حادثه دلخراش اسکله شهید رجایی بندرعباس و همچنین روح پاک ورزشکار جوان بستکی مرحوم مسعود علینیا تقدیم نمود.




برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰